13:53 18.10.2019

Сервіс із доставки їжі UberEats запрацював у Львові

2 хв читати
Сервіс із доставки їжі UberEats запрацював у Львові

Компанія Uber запустила сервіс із доставки їжі з ресторанів UberEats у Львові, повідомила прес-служба компанії.

"Починаючи з 10:00 сьогоднішнього дня жителі Львова зможуть відкрити програму Uber Eats або відвідати сайт ubereats.com, замовити свіжоприготовані страви з улюблених ресторанів міста. Хоча спочатку в середньому доставка може зайняти трохи більше часу, мета - досягти показника близько 35 хвилин в міру розвитку сервісу", - йдеться в повідомленні.

У компанії заявили, що партнерами Uber стали вже багато львівських ресторанів, серед яких - Tikithai, Delicateca, Тісто, Meat&Burger, "Корова Кольорова".

Спочатку послуга буде доступна з 10:00 до 22:00 в центрі міста й частково прилеглих до центру районах міста - Шевченківський та Франківський.

"UberEats розпочав роботу в Києві вісім місяців тому. За цей час став важливим економічним партнером більше ніж для 600 ресторанів і тисяч партнерів із доставки. Сьогодні UberEats розпочинає роботу у Львові, і ми дуже раді представити сервіс в ще одному українському місті... Ми ретельно працюватимемо, щоб наша послуга доставки їжі стала доступною для ще більшої кількості людей в Україні", - наводить прес-служба слова генерального менеджера UberEats Україна Ігоря Ковальова.

Як повідомлялося, в лютому 2019 року компанія Uber розпочала тестування сервісу з доставці їжі UberEats із ресторанів у Києві.

Наприкінці 2018 року призначила керівником сервісу UberEats в Україні екс-СЕО консалтингової компанії Civitta, а з кінця січня 2019 року розпочала активний набір водіїв і кур'єрів для роботи з сервісом UberEats.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА