10:48 25.11.2020

"Чорна п'ятниця" на Rozetka показала рекорди продажу - засновник компанії

1 хв читати
"Чорна п'ятниця" на Rozetka показала рекорди продажу - засновник компанії

Найбільший український інтернет-магазин Rozetka.ua (ТОВ "Розетка.Уа", Київ) напередодні дня розпродажу - "чорної п'ятниці" - відзначає рекордну відвідуваність і кількість продажу.

"Цього року "чорна п'ятниця" розпочалася на Rozetka в понеділок. Ми ставимо рекорди відвідуваності – лише за вчора на сайт зайшли понад 5,6 мільйона осіб. І рекорди продажу - багато товарів уже закінчилися, незважаючи на нашу велику закупівлю", - написав на своїй сторінці у Facebook засновник і співвласник компанії "Розетка.Уа" Владислав Чечоткін.

За його словами, серед найпопулярніших категорій - ноутбуки, телевізори, роботи-пилососи, електричні грилі, чоловічі черевики і жіночі кросівки, а також конструктори Lego. Також у топі продажу з'явилися пульсоксиметри.

"Але й новорічного настрою уже не зупинити - новорічні шоколадні набори і лікер купують у таких кількостях, що можна напоїти і нагодувати населення невеликого міста", - зазначив Чечоткін.

Він також порадив не очікувати безпосередньо самої п'ятниці, зазначивши що більшість товарів, заготовлених Rozetka, можуть закінчитися раніше.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА