16:43 05.03.2024

Арахамія анонсував активізацію роботи парламентаріїв з військовими - "за аналогією роботи на округах"

2 хв читати
Арахамія анонсував активізацію роботи парламентаріїв з військовими - "за аналогією роботи на округах"

Анонсуючи плани Верховної Ради цього тижня, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що подібно до роботи на округах депутати більше працюватимуть з військовими - на передовій, у навчальних центрах, у пунктах постійної дислокації.

"...з приводу наших планів на найближчий час. Ми неодноразово говорили про те, що за аналогією роботи на округах депутати будуть більше працювати з військовими - на передовій, у навчальних центрах, у пунктах постійної дислокації. Зараз у цьому напрямі для наших депутатів є термінове і важливе завдання, яке напряму впливає на допомогу партнерів. Коли його буде виконано - вони повернуться до роботи в сесійній залі",- написав Арахамія в телеграм-каналі у вівторок.

За його словами, такі речі не можуть і не повинні анонсуватися з питань безпеки. "Бачу, щоб це зрозуміти, декому з колег не завадило б ненадовго пожертвувати своїм комфортом і побувати там, де може прилетіти будь-що і в будь-який момент", - зазначив Арахамія.

"Хочу нагадати, що з початку повномасштабного вторгнення Верховна Рада працює в режимі триваючого пленарного засідання. Це дозволяє нам, по-перше, збиратися в будь-який час і приймати рішення, а по-друге, оперативно реагувати на зміни безпекової ситуації, важливі дедлайни чи особливості ухвалення рішень нашими партнерами. Тому неможливо скасувати те, що триває і по факту, і згідно з регламентом".

Голова фракції "Слуга народу" також зауважив: "А що стосується планів опозиції на найближчий час, то хтось із них збирається на партійні з'їзди в Румунію. Хтось у відрядження, які вибивалися в Європарламенті. Інші хотіли зайнятися правкотероризмом, ще одні - виступами і трансляціями в тіктоці".

"Це явно не те, чого чекають наші військові і наші партнери. І це точно не те, що наближає перемогу", - вважає Арахамія.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА