12:00 12.10.2020

NAI Ukraine - компанія лідер за версією THE BIZZ AWARDS

2 хв читати

NAI Ukraine була визнана гідною однієї з найпопулярніших бізнес-нагород, заснованих Всесвітньою конфедерацією бізнесу (WORLDCOB).

Премія BIZZ Awards була заснована WORLDCOB для визнання деяких провідних компаній світу, які вносять значний вклад в економіку своєї країни.

Протягом 16 років компанія WORLDCOB (заснована в США) просуває і сприяє зростанню провідних підприємств і ділових людей. До її складу входять 3500 членів, які представляють понад 130 країн.

Граючи роль першопрохідника в освітленні України на глобальній карті, NAI Ukraine є частиною NAI Global, топ-3 глобальної консалтингової та брокерської компанії в сфері нерухомості, представленої в 55 країнах з більш ніж 400 офісами і 7000+ співробітниками.

NAI Ukraine була заснована в 2016 році. Сьогодні компанія є провідною консалтинговою компанією в Східній Європі із загальним портфелем проектів більше 2,5 мільярдів євро.

Бренд вніс значний вклад на український ринок нерухомості, надаючи унікальний комплекс послуг: архітектура, консалтинг і комерціалізація (брокеридж). Робимо техніко-економічне обґрунтування, концепцію об'єктів, коммерціалізіруем, шукаємо фінансування, управляємо проектами.

Реалізовано понад 600 проектів, 100 з них введені в експлуатацію. Крім того, ми дбаємо про комерційної ефективності кожного об'єкта нерухомості з максимальною рентабельністю і стабільним управлінням, що є значним внеском NAI Ukraine завдяки індивідуальному підходу.

"Мені дуже приємно, що команда NAI Ukraine з кожним роком набуває все більшого визнання, яке говорить про те, що ми на правильному шляху. У той же час ми продовжуємо поліпшення в цьому напрямку", - говорить генеральний директор Віталій Бойко.

WORLDCOB підтримується Комітетом з оцінки, автономним органом, сформованим групою професіоналів з різними спеціалізаціями в бізнесі.

Оцінка Комітету заснована на критеріях, які підтверджують високі стандарти якості і розвитку гарної системи управління бізнесом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА