11:50 19.10.2020

ВР розгляне проект держбюджету-2021 на початку листопада - Разумков

2 хв читати
ВР розгляне проект держбюджету-2021 на початку листопада - Разумков

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков прогнозує, що проект державного бюджету України на наступний рік Верховна Рада розгляне на початку листопада.

"Сподіваюся, найближчим часом він (проект держбюджету до першого читання - ІФ) буде підготовлений, і після того, як відбудуться вибори, і ми, згідно з планом графіка нашої роботи, повернемось до Верховної Ради з 3 листопада. І я впевнений, що ми зможемо розглянути цей законопроект", - сказав Разумков на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій і груп парламенту в понеділок.

Він звернувся до профільного комітету, інших парламентських комітетів і до уряду "оперативно допрацювати "проект держбюджету на 2021 рік" для того, щоб ми ухвалили його вчасно".

"Наразі 20-го ми його не зможемо розглянути, але щоб ми скоротили терміни під час підготовки його, і ухвалення його, щоб ми в новий рік зайшли з нормальним бюджетом, наскільки це можливо у цих непростих умовах", - сказав Разумков.

Спікер пояснив, що законопроект про держбюджет на наступний рік, який планували розглянути 20 жовтня, не підготовлений до розгляду в першому читанні, і це пов'язано з непростою ситуацією з Covid-19, зокрема у Верховній Раді.

Разумков нагадав, що у п'ятницю не відбулося засідання бюджетного комітету з технічних причин, і "згідно з чинним законодавством, документ, який ми мали розглядати завтра, не готовий... тому що і народні депутати з ним ще не ознайомилися, і комітет ще не ухвалив відповідне рішення".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА