20:11 22.10.2012

Блохін не полетить із "Динамо" до Португалії та поспілкується з командою напередодні відльоту

2 хв читати
Блохін не полетить із "Динамо" до Португалії та поспілкується з командою напередодні відльоту

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін не полетить із командою на матч Ліги чемпіонів проти "Порту" й поспілкується з командою на базі напередодні відльоту з Києва.

Як повідомляє в понеділок офіційний сайт "Динамо", наставник продовжує лікування в домашніх умовах, щодня до нього приїжджають клубні лікарі для проведення необхідних медичних маніпуляцій.

"Стан Олега Володимировича поліпшується щодня. Сьогодні він має намір відвідати базу, щоб поговорити з командою. Олег Володимирович планує просто обговорити робочі моменти. Незважаючи на те, що він перебуває на карантині, і йому приписано домашнє лікування, він виявив бажання поспілкуватися з хлопцями. В принципі, йому рекомендовано перебувати вдома. Але приїзд на базу - власне вольове рішення Олега Володимировича", - розповів лікар команди Леонід Миронов.

За його словами, щодня О.Блохіну стає дедалі краще, та все-таки необхідно витримати встановлені терміни, рекомендовані фахівцями для одужання після операції. Л.Миронов зазначив, що про терміни повернення наставника до повноцінної роботи говорити зарано.

"Він може вести звичайний спосіб життя, виходити з дому, гуляти. Просто йому протипоказані хвилювання, щоб не підвищився тиск. Лікарі хочуть перестрахуватися, адже ще надто мало часу минуло після операції і всього того, що сталося. В період встановлених термінів ми не можемо, просто не маємо права займати людину активною діяльністю, щоб він не хвилювався тощо. Словом, організм має адаптуватися до препаратів, які починають діяти не відразу, а через певний час. І коли тиск стабілізується, Олег Володимирович зможе повернутися на тренерську лаву", - розповів Л.Миронов.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА