10:14 12.11.2012

Охоронець, який вижив у ТРЦ "Караван", упізнав тіло Мазурка - ЗМІ

2 хв читати
Охоронець, який вижив у ТРЦ "Караван", упізнав тіло Мазурка - ЗМІ

Охоронець, який вижив після стрілянини в ТРЦ "Караван", влаштованої Ярославом Мазурком, упізнав тіло Я.Мазурка, повідомляє газета "Сегодня" з посиланням на джерела.

"У суботу, розповіло джерело в МВС, на впізнання трупа Мазурка запросили єдиного вцілілого в" Караванській бійні "охоронця. За відомостями "Сегодня", він тіло упізнав", - повідомляє видання.

Як повідомлялося, 7 листопада в Сирецькому гаю, неподаліко від станції метро "Сирець", знайшли тіло чоловіка, схожого на Я.Мазурка, якого підозрювали у розстрілі трьох охоронців ТРЦ "Караван" 26 вересня.

Правоохоронні органи завершили огляд місця знаходження тіла імовірно "Караванського" стрілка "Я.Мазурка, і за попередніми висновками є характерні ознаки, які мають місце під час самогубства.

У МВС України повідомили, що розраховують отримати остаточні результати ДНК-експертизи, яка підтвердить чи спростує приналежність знайденого в Києві тіла підозрюваному у вбивстві охоронців в ТРЦ "Караван" Ярославу Мазурки, 9-10 листопада.

У прес-службі МВС України повідомили, що смерть чоловіка настала в результаті вогнепального поранення у скроню. Глава МВС України Віталій Захарченко 5 жовтня заявив, що вбивцею охоронців в ТРЦ "Караван" (Київ) є уродженець Львівської області 1974 року народження на ім’я Я.Мазурок, який раніше працював у приватних охоронних структурах. 10 жовтня стало відомо, що Я.Мазурка оголошено у міжнародний розшук.

За інформацією ТСН, Людмила Мазурок впізнала свого чоловіка Ярослава в чоловікові, тіло якого знайшли в лісопосадці біля Сирецького парку.

8 листопада міліція повідомила, що згідно з перевіркою, відбитки пальців рук ідентичні слідах пальців рук, вилучених при огляді місця вбивства.

У кишені штанів загиблого правоохоронці виявили паспорт громадянина України Ярослава Мазурка, 13.06.1974 року народження, технічний паспорт на мотоцикл "Ява", водійське посвідчення на ім'я Я.Мазурка, довідку про ідентифікаційний код на ім'я Я.Мазурка. На місці події знайдено також револьвер-наган "ЯП 165 П" з однією стріляної гільзою в барабані. Згідно з результатами первинного дослідження, цей револьвер перероблено на нарізну вогнепальну зброю, придатну для стрільби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

Сили оборони ліквідували 1124 окупанта, а також три засоби ППО противника

Уночі атаковано чотири теплоелектростанції із серйозним пошкодженням обладнання

На фронті за добу було 94 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 29 атак

Атаковані об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

Армія РФ за добу завдала 12 ракетних та 76 авіаційних ударів по території України

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА