16:20 15.11.2012

IDS Borjomi оспорить рішення суду у рамках справи проти Березовського

2 хв читати

IDS Borjomi вважає необґрунтованим арешт російських активів у рамках кримінальної справи стосовно Бориса Березовського й оскаржуватиме рішення суду касаційної інстанції, що відмовився долучити до справи додаткові матеріали.

Мосміськсуд 14 листопада відмовив IDS Borjomi у задоволенні касаційної скарги на рішення суду першої інстанції і не долучив до справи додаткові матеріали, йдеться в повідомленні російського представництва компанії.

Як повідомлялося, раніше Басманний суд Москви наклав арешт на російські активи фонду Salford Capital Partners, через який, за версією слідства, Б.Березовський контролював російські активи IDS Borjomi.

"На нашу думку, раніше Басманний районний суд під час накладення арешту на майно припустився серйозної помилки, насамперед у зв'язку з визнанням майна холдингу IDS Borjomi таким, що "фактично належить Березовському", - йдеться в повідомленні російського представництва компанії.

Компанія запросила інформацію про безпосередніх власників і кінцевих бенефіціарів заарештованих активів, серед яких Б.Березовського не виявилось, зазначено в повідомленні. Згідно з отриманими документами, бенефіціарами холдингу є члени сім'ї покійного Бадрі Патаркацишвілі: Інна Гудавадзе, Натела Патаркацишвілі, Ліана Жмотова та Ія Патаркацишвілі.

Мосміськсуд, куди IDS Borjomi звернулася з касаційною скаргою, відмовився долучити ці матеріали до справи.

"Ми вважаємо накладення арешту на майно холдингу IDS Borjomi та рішення суду касаційної інстанції необґрунтованим. Ми маємо намір оскаржити це рішення в наглядовому порядку", - заявив юрист Костянтин Рівкін, що представляє інтереси російських підприємств, що входять до групи IDS Borjomi (його слова наведено в повідомленні).

За даними компанії, арешт було накладено на ТОВ "ІДС Боржомі", ТОВ "Аква логістика", ТОВ "Мінеральні води Боржомі", ТОВ "Едельвейс Л", ТОВ "Аква-Стар" і ТОВ "Липецьккурортресурс".

Як повідомлялося, в серпні слідчі СК РФ провели обшуки в московському офісі IDS Borjomi у рамках кримінальної справи, порушеної стосовно Б.Березовського. За словами офіційного представника СК Володимира Маркіна, обшуки були пов'язані з інформацією про можливе інвестування підприємцем великих грошових коштів, добутих незаконним шляхом.

У IDS Group Ukraine наприкінці минулого тижня заявили про спробу рейдерського захоплення активів компанії.

Нині повністю зупинено роботу Миргородського заводу мінеральних вод, також під загрозою зупинення перебуває завод у Моршині.

IDS Group Ukraine створено наприкiнцi 2004 року шляхом об'єднання Миргородського заводу мiнеральних вод, Моршинського заводу мiнеральних вод "Оскар", ЗАТ "Iндустрiальнi та дистрибуцiйнi системи" ("IДС") та ВАТ "Нова".

Група компанiй IDS Group Ukraine, що входить до складу IDS Borjomi International, випускає мiнеральну воду пiд торговельними марками "Моршинська", "Миргородська", "Трускавецька Аква-Еко", "Трускавецька Кришталева", "Старий Миргород", "Аляска", "Сорочинська", "Аква Няня", Aqua Life тощо. Крiм того, група є ексклюзивним iмпортером грузинської мiнеральної води "Боржомi" в Українi.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

16:18 12.10.2021
РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Розпочато кримінальне провадження за фактом перешкоджання доступу держави до стратегічної інформації про проєктування АЕС – Міненерго

Окупанти обстріляли два села на Харківщині, постраждала пенсіонерка - Синєгубов

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА