13:58 17.01.2013

Три лiтаки "Ютейр-Україна" приземлилися в "Борисполi" замiсть Жулян через туман

1 хв читати

Мiжнародний аеропорт "Бориспiль" вранцi 17 сiчня прийняв два лiтаки авiакомпанiї "Ютейр-Україна", що виконували рейси з Одеси й Донецька до аеропорту "Київ" (Жуляни), через туман у Києвi, повiдомили агентству "Iнтерфакс- Україна" у прес-службi аеропорту "Бориспiль".

Крiм того, у четвер лiтак "Ютейр-Україна", що виконує рейс з Москви, запитав посадку в "Борисполi". Напередоднi аеропорт також прийняв рейс авiакомпанiї з Москви, i його зворотний вилiт здiйснено також з "Борисполя".

"Бориспiль" є головними аеропортом країни, вiн забезпечує 65% пасажирських авiаперевезень України.

Мiжнародний аеропорт "Київ" входить до п'ятiрки найбiльших аеропортiв України за пасажиропотоком. Розташований у 7 км вiд центру Києва.

Авiакомпанiя "Ютейр-Україна" створена у вереснi 2008 року. Наразi "Ютейр-Україна" виконує регулярнi i чартернi рейси до країн ближнього i далекого зарубiжжя на лiтаках ATR-42, ATR 72-500, Boeing 737-400 i CRJ-200.

Аеропортами базування є "Київ" i "Луганськ". Маршрутна мережа польотiв передбачає внутрiшнi рейси з Києва до Донецька, Львова, Одеси, Луганська, Харкова, мiжнароднi рейси до Москви, Тбiлiсi, Санкт-Петербурга i Ростова-на-Дону, а також чартернi польоти до Анталiї, Хургади i Шарм-ель-Шейха.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА