12:17 23.01.2013

Батько та син Павличенки просять генпрокурора порушити справу стосовно слідчого за фальсифікацію матеріалів допиту свідка

2 хв читати

Дмитро та Сергій Павличенки, визнані винними у вбивстві київського судді Сергія Зубкова, просять генерального прокурора Віктора Пшонку порушити кримінальну справу стосовно слідчого, який, на їхнє переконання, сфальсифікував матеріали допиту одного з основних свідків.

У копії відповідної заяви, текст якої має агентство "Інтерфакс-Україна", зазначено, що під час відкритих судових засідань "було встановлено кричущі факти фальсифікації кримінальної справи".

За твердженням Д.Павличенка, потерпілий Наумець "не упізнав ні мене, ні мого сина як осіб, які вчинили вбивство, але слідчий примушував його заявити, що він упізнає мене як особу, яка була на місці злочину, тобто, на місці вбивства судді".

Д.Павличенко наголошує, що потерпілий у суді заявив, що він зазнавав психологічного тиску з боку слідчого, внаслідок чого він був вимушений підписати протокол, в якому зазначені свідчення не відповідають дійсності.

Як повідомлялося, бізнесмена Дмитра Павличенка та його сина Сергія було визнано винними у вбивстві судді райсуду Києва Сергія Зубкова, яке сталося навесні 2011 року. Д.Павличенка засуджено до довічного ув’язнення, а С.Павличенка - до 13 років позбавлення волі.

14 січня колегія суддів Апеляційного суду Києва ухвалила рішення щодо проведення часткового судового слідства у рамках розгляду апеляції Дмитра та Сергія Павличенків на вирок Голосіївського районного суду.

Батько та син Павличенки були причетні до руху уболівальників футбольного клубу "Динамо" (Київ). За їх звільнення виступали фанати різних футбольних клубів, що не згодні з вироком.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ГУР про скупчення РФ угруповання військ на північному напрямку: Все відомо, опрацьовуються необхідні дії та рішення з боку України

Фон дер Ляєн за підсумками зустрічі з Макроном і Цзіньпінем: Сподіваємося, що Китай використає свій вплив на Росію, щоб покласти край війні

У Києві станція метро "Поштова площа" працює у звичайному режимі, ризиків підтоплення немає - КМДА

ГУР про навчання РФ: Ядерний шантаж - стабільна практика режиму Путіна

Унаслідок нічних авіаударів по Золочеву Харківської області постраждали три людини - прокуратура

У Голосіївському районі Києва знайдено російську ракету Х-69, її бойову частину знешкоджено

ППО збила ракету над Дніпропетровщиною - голова області

Кулеба: Якщо ми хочемо зберегти мир у Європі, ми маємо перейти до європейської економіки й промисловості воєнного часу

Найближчі дні в Україні будуть теплими, вночі в середу місцями заморозки

Боррель зазначає, що українські компанії мають виробляти більше озброєння в Україні за підтримки європейських

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА