16:34 01.07.2013

Суд 10 липня продовжить слухання за обвинуваченням Тітушка в побитті журналістів на масових акціях у Києві

2 хв читати

Шевченківський районний суд Києва відклав слухання за обвинуваченням Вадима Тітушка в побитті журналістів на масових акціях 18 травня в Києві до 10 липня 15.00.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", після обідньої перерви в судовому засіданні було допитано як свідків журналістку Наталію Тарасовську та співробітника міліції Сергія Громського. Зокрема, у своїх свідченнях Н.Тарасовська повідомила, що бачила, як Тітушко замахувався у бік журналістки "5 каналу" Ольги Сніцарчук, і бачила удар по камері Владислава Соделя.

Вона наголосила, що не бачила конкретних ударів, але бачила спробу вдарити, після чого в О.Сніцарчук вже були тілесні ушкодження.

У свою чергу співробітник міліції С.Громський повідомив суду, що він не бачив бійки, а лише сутичку. Також він повідомив, що не чув, як журналістка кликала міліцію на допомогу.

"Щоб я бачив, що там били руками-ногами, - ні, такого не було. Була штовханина", - сказав він.

Також на судовому засіданні в понеділок суд планував допитати ще одного свідка - журналістку Валерію Івашкіну, проте у зв'язку з її нез'явленням на судове засідання суд переніс слухання на 10 червня на 15.00.

Після коментарів журналістів у процесі судового засідання прокурор Віктор Любимов повідомив, то всі свідки підтвердили факт вчинення В.Тітушком хуліганських дій.

"Також є факти перешкоджання професійній діяльності журналістів. Їх підтверджено в судовому засіданні", - сказав прокурор.

За словами прокурора, офіційно факт завдання тілесних ушкоджень зафіксовано актом судово-медичної експертизи. Захист, за його словами, говорить про зворотне, але жодних доказів наведено не було.

Відповідаючи на запитання про те, чи можна вважати об'єктивними показання свідка С.Громського, прокурор сказав: "Це визначить суд за результатами розслідування".

Відповідаючи на запитання про те, яке покарання для В.Тітушка проситиме прокуратура, В.Любимов сказав, що говорити про це поки що передчасно, і це погоджуватимуть із тими фактами, які буде вивчено під час судових засідань.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України в річницю депортації кримських татар: нові злочини Кремля стали можливими через безкарність винних у злочинах минулого століття

Зло геноциду пішло проти України, почавши з Криму - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар

У неділю в низці областей України очікуються короткочасні дощі та грози

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

Від нічних атак дронів РФ постраждали енергооб'єкти в Полтавській і Харківській областях - Міненерго

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

США, як і раніше, проти застосування Києвом американської зброї для ударів по території РФ - Білий дім

Мінреінтеграції у 80-ті роковини депортації кримських татар із Криму: Росія є наслідувачем цих злочинних практик

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА