13:46 29.07.2013

У Феодосії оголошено триденний траур, мера Бартенєва поховають 30 липня

2 хв читати

Феодосійського мера Олександра Бартенєва, який помер у суботу після замаху, поховають у вівторок на центральному міському кладовищі.

У зв'язку з загибеллю міського голови у Феодосії оголошено триденний траур, повідомляє офіційний сайт міської ради Феодосії.

30 липня з 9.00 до 12.00 у Феодосії в Будинку офіцерів флоту відбудеться громадянська панахида за О.Бартенєвим, а о 13.30 на центральному кладовищі відбудеться його похорон.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Криму, у зв'язку зі смертю О.Бартенєва кримінальне провадження, відкрите за фактом нападу на мера як замах на вбивство, тепер кваліфікується за ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, розбій). Досудове розслідування доручено слідчому управлінню Головного управління МВС України в АР Крим, а процесуальне керівництво здійснює прокуратура автономії. Хід слідства перебуває на особливому контролі прокурора Криму В'ячеслава Павлова.

Як повідомлялося, О.Бартенєв, на якого в ніч на суботу було скоєно замах, помер у лікарні після третьої операції.

Раніше начальник кримської міліції Михайло Слепаньов заявив, що невідомий вистрелив в О.Бартенєва з обрізу мисливської рушниці, коли той повертався додому. На місці було вилучено знаряддя злочину. В околицях правоохоронці знайшли барсетку О.Бартенєва з документами, але без грошей. Саме тому основною версією замаху був розбійний напад.

Герою України О.Бартенєву було 57 років. Двічі (у 2008-му і 2010 році) його обирали мером Феодосії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА