14:01 28.11.2013

У КПІ обладнано три аудиторії для дистанційних занять з різними вишами

2 хв читати

У Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут" презентували три аудиторії, обладнані апаратурою для теле- і відеотрансляції, що надають студентам можливість навчання одночасно і в інших університетах.

"У нашому університеті обладнано три аудиторії - на 50, 100 і 350 осіб. Це дає змогу проводити дистанційні заняття одночасно зі студентами університетів різних країн", - сказав ректор вишу Михайло Згуровський під час презентації аудиторій в четвер.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", обладнано також відому велику фізичну аудиторію КПІ.

Великі інтерактивні екрани і комп'ютери надають змогу проводити лекції та семінарські заняття з використанням сучасних підходів на високому рівні за участю викладачів і студентів університетів різних країн.

Під час презентації були включення з навчальних закладів Оксфорда, Москви, Центрально-Європейського університету м. Скаліца (Словаччина).

За словами М. Згуровського, пілотною для співпраці в рамках проекту обрано спеціальність "Екологічний менеджмент", за якою київські студенти-магістранти отримають можливість здобути подвійний отримати Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" та Центрально-Європейського університету м.Скаліца.

КПІ в 2012 році став учасником європейського освітнього проекту з організації проведення навчання студентів різних країн з використанням сучасного обладнання для телетрансляції. Цей проект розпочав Центрально-Європейський університет м.Скаліца, що створив розгалужену мережу аудиторій для телемостів у Словаччині, Великобританії, Франції, Росії.

У церемонії взяли участь президент Словацької Республіки (1999-2004) Рудольф Шустер, ректор Центрально-Європейського університету м.Скаліца Хейді Шварцзова

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА