11:42 27.12.2013

Індійський суд звільнив під заставу всіх членів екіпажу судна Seaman Guard Ohio, зокрема трьох українців

1 хв читати

Індійський суд звільнив під заставу всіх 35 членів екіпажу судна Seaman Guard Ohio, затриманих за підозрою в нелегальному перевезенні зброї, повідомляють індійські ЗМІ.

За інформацією агентства IANS, таку постанову суд штату Таміл-Наду ухвалив у четвер. До цього суд двічі відхиляв відповідні клопотання моряків.

За даними іншого новинного порталу TNN, кожен із моряків має сплатити заставу в розмірі 10 тис. індійських рупій (еквівалент $161). Крім того, моряки зобов'язані щодня з'являтися в місцевій поліції, яка розслідує цю справу.

Як повідомлялося, в ніч з 11 на 12 жовтня в затоці Манар між берегами Індії та Шрі-Ланки берегова охорона Індії затримала судно Seaman Guard Ohio для перевірки інформації про наявність на борту зброї та необхідних для перевезення цього вантажу документів.

МЗС України незабаром повідомило, що на борту судна є троє громадян України - капітан, старший інженер і охоронець. Також дипвідомство спростувало інформацію ЗМІ про те, що затримане в Індії судно Seaman Guard Ohio з українцями на борту перевозило зброю, уточнивши, що на судні була тільки штатна зброя, необхідна охороні для гарантування безпеки.

Пізніше стало відомо про арешт групи осіб із цього судна, зокрема всіх трьох громадян України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА