13:40 30.12.2013

Профспілки хочуть відзначати новорічні свята на Майдані і хотіли б користуватися будівлею Будинку профспілок - комендант

2 хв читати

Комендант Будинку профспілок, де розташований Штаб національного спротиву, народний депутат фракції "Батьківщина" Степан Кубів стверджує, що всі рахунки за оренду приміщень та комунальні послуги в Будинку профспілок оплачуються вчасно.

"Ми проводимо всі платежі", - заявив С.Кубів на брифінгу в понеділок у Києві у прес-центрі Штабу національного спротиву в понеділок у Києві.

Він також нагадав, що виконуються всі рекомендації санітарно-епідеміологічної станції. "Сьогодні о 7 годині ранку була проведена санітарно-гігієнічна обробка всіх приміщень (Будинки профспілки - ІФ)", - повідомив С.Кубів, додавши, що всі рекомендації санепідстанції суворо виконуються.

Він також повідомив, що 1-го січня прес- центр Будинку профспілок буде закрито оскільки в його приміщенні будуть проводитися санітарно-гігієнічні заходи.

За словами С.Кубіва, "обласні профспілки, галузеві профспілки просять і мають бажання проводити Новий рік, Різдво і Хрещення тут, на Майдані. Вони вимагають, вони хотіли б користуватися будівлею, яка є загальним придбанням (Будинок профспілки - ІФ)"

Він також нагадав, що є тисячі підписів людей, які просять "юридично унормувати відносини між представниками Майдану і адміністрацією Будинку профспілок.

Як повідомлялося, Федерація профспілок України (ФПУ) не має наміру продовжувати договір оренди будівлі Будинку профспілок з організаторами акцій на майдані Незалежності. "25-го числа завершився термін договору, ми його припинили і продовжувати не будемо", - заявив голова ФПУ Юрій Кулик.

За його словами, ФПУ запропонувала звільнити приміщення Будинку профспілок після завершення дії договору оренди . "Ми попросили, але не наказали, до 30-го числа звільнити приміщення для того, щоб провести тут дезактивацію, санітарну обробку", - пояснив Ю.Кулик.

Водночас він не виключив, що після 7 січня в Будинок профспілок буде дозволено доступ для членів профспілок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль обговорив військові потреби України з болгарським колегою Главчевим

KSE Institute за $3 млн Світового банку навчить 6 тис. людей роботі з МФО

У Нікопольському районі вже 6 постраждалих від обстрілів, зокрема дитина - обладміністрація

Окупанти завдали удару по Криворізькому району, постраждав місцевий житель

Лубінець передав МФЧХ документи, що свідчать про низку порушень у діяльності російського Червоного Хреста

Окупанти завдали удару по Херсону, повністю зруйновано кілька приватних будинків - обладміністрація

Данія виділяє Україні новий пакет допомоги в розмірі EUR33,5 млн

Кулеба обговорив із главою МЗС Антигуа і Барбуди шляхи подальшого розвитку двостороннього співробітництва між країнами

У Києві відбулася координаційна зустріч між посольством Італії, офісом AICS та італійськими гуманітарними організаціями

Українська авіація завдала за добу ударів по 5 місцях скупчення окупантів і їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА