12:53 03.04.2014

Дії "тітушек" і банд у Києві під час масових убивств координував пов'язаний з екс-главою МВС Зубрицький - Аваков

1 хв читати
Дії "тітушек" і банд у Києві під час масових убивств координував пов'язаний з екс-главою МВС Зубрицький - Аваков

Слідство встановило, що дії "тітушек" і бандформувань, що здійснювали репресивні дії проти мирних протестувальників 18-20 лютого, координував керівник медіа-холдингу "Контакт" Віктор Зубрицький, заявляє міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Слідство визначило ситуацію, за якої ми встановили твердий зв'язок міністра внутрішніх справ колишнього уряду пана Захарченка з якимось паном Зубрицьким (Віктор Зубрицький), який є керівником медіа-холдингу "Контакт". Він (В.Зубрицький - ІФ) по суті здійснював весь зв'язок і всю координацію дій "тітушек", відповідних банд, що асистували органам внутрішніх справ у репресивних діях проти протестувальників у той час", - повідомив А.Аваков в четвер на прес-конференції за попередніми підсумками розслідування масових вбивств у центрі Києва 18-20 лютого .

Зокрема, він наголосив, що В.Зубрицький координував діяльність усіх груп, починаючи від антиМайдану і закінчуючи тими групами, що діяли в районі Михайлівської площі, Маріїнського парку, Кріпосного провулку" в найгостріші моменти 19-20 числа", а також у попередні два місяці.

"Саме через цю людину надходила координація всіх питань, пов'язаних із видачею грошей і розподілом зусиль, головні вказівки щодо кого приділяти увагу, хто заслуговує репресивних дій, зокрема й активістів", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА