09:55 20.06.2014

Українські військові відбили атаку в Артемівську, один військовослужбовець поранений - "Інформспротив"

1 хв читати
Українські військові відбили атаку в Артемівську, один військовослужбовець поранений - "Інформспротив"

У ніч із четверга на п'ятницю в м. Артемівську (Донецька обл.) українські військові відбили атаку бойовиків, один військовослужбовець поранений, повідомляє керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Минулої ночі бойовики атакували військову частину в Артемівську. Українські військові відбили штурм. Один військовослужбовець поранений, даних про втрати серед бойовиків немає", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

"Тривають бойові дії в районі с. Закотне біля Красного Лиману. Дії сил АТО утруднюються наявністю мирного населення в зоні проведення операції. Основна установка силовикам - не допустити жертв серед мирних громадян. До бойовиків постійно прибувають підкріплення. Під час дій сил АТО захоплено броньовану розвідувально-дозорну машину (БРДМ) терористів і КамАЗ зі встановленим великокаліберним кулеметом", - зазначив він.

Також Д.Тимчук додав, що "вчорашній обстріл бойовиками цивільних об'єктів у Краматорську здійснювався для постановочної "картинки" з метою дискредитації сил АТО. Було ідентифіковано знімальну групу російського телебачення, що заздалегідь встановила телеапаратуру для зйомки місць обстрілу".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА