10:44 13.08.2014

Сили АТО надалі блокують угруповання НЗФ у Луганській і Донецькій областях - Тимчук

2 хв читати
Сили АТО надалі блокують угруповання НЗФ у Луганській і Донецькій областях - Тимчук

Сили антитерористичної операції продовжують активні дії зі знищення членів незаконних збройних формувань на сході України, повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Наступ сил АТО одночасно за різними напрямками в Луганській і Донецькій областях унеможливив організацію терористами оборони на всіх ділянках через гостру нестачу живої сили та озброєнь", - написав Д.Тимчук на своїй сторінці Facebook у середу вранці.

Зокрема, він зазначив, що нестача у членів НЗФ ресурсів для організації оборони на напрямку Шахтарськ-Торез-Сніжне дала змогу українським військовим припинити їхні спроби доставити в цей район підкріплення.

"Це дало змогу силам АТО перерізати трасу Н21, якою здійснюється зв'язок угруповання противника в районі Донецька з "ЛНР" та постачання озброєнь і найманців із Росії", - заявив він.

Крім того, він поінформував про блокування угруповань НЗФ у районі н. п. Алчевськ і Стаханов, де розміщуються їхні опорні пункти.

"Також сили АТО виконують завдання з блокування груп бойовиків у районі Луганська та розблокування аеропорту в цьому населеному пункті, де тримають оборону підрозділи силовиків", - зазначив Д.Тимчук.

Водночас, за його словами, ДНРівці продовжують обстріл українських позицій.

"Із мінометів, ствольної артилерії та БМ-21 "Град" обстріляно позиції та блокпости сил АТО в районі н. п. Іловайськ, Петрівське, Стукалова Балка, Кринички, Шишкове, Нижній Мінченок", - поінформував керівник "Інформспротиву".

Він також повідомив про обстріл із танків позицій силовиків на території аеропорту в Луганську та вантажного автомобіля українських військових із цивільного авто поблизу н. п. Петрівка.

"Із боку Росії тричі обстріляно позиції сил АТО біля н. п. Іллінка та Степанівка. Обстріл здійснено з БМ-21 "Град" та ствольної артилерії", - написав Д.Тимчук

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА