10:36 15.05.2015

Міліція затримала 19 фанів і запобігла жорсткому конфлікту між уболівальниками "Дніпра" й "Наполі"

2 хв читати
Міліція затримала 19 фанів і запобігла жорсткому конфлікту між уболівальниками "Дніпра" й "Наполі"

Столичні міліціонери затримали на кілька годин групу агресивно налаштованих уболівальників під час футбольного матчу між командами "Дніпро" (Україна) і "Наполі" (Італія) в четвер.

"Столичні міліціонери запобігли конфліктній ситуації під час проведення футбольного матчу. Біля НСК "Олімпійський" правоохоронці виявили групу агресивно налаштованих уболівальників з медичними масками на обличчі і дерев'яними палицями в руках. Їх доставили в райуправління. Після з'ясування усіх обставин молоді люди залишили територію міліційного підрозділу", - повідомляє прес-служба Київської міліції в п'ятницю.

У прес-службі розповіли, що на вулиці Великій Васильківській, коли співробітники районного відділу внутрішніх справ проводили профілактичну бесіду з агресивними фанатами в медичних масках, хтось із них кинув на проїжджу частину вулиці кілька димових шашок.

Для запобігання порушенням громадського порядку і документування вказаної події правоохоронці доставили в Печерське районне управління 19 найбільш агресивних уболівальників.

"З метою дотримання заходів особистої безпеки міліціонери провели поверховий огляд доставлених громадян, під час якого у 19-річного гостя столиці були вилучені три поліетиленові пакетики і пластикова колба з умістом порошкоподібної речовини зеленого кольору", - йдеться в повідомленні.

У райуправлінні ці громадяни надали письмові пояснення своєї поведінки. Після встановлення їх осіб і профілактичної бесіди з ними вони залишили територію міліційного підрозділу.

Як повідомлялося, "Дніпро" переміг у Києві "Наполі" з рахунком 1:0 і вперше у своїй історії вийшов у фінал Ліги Європи, де зіграє проти іспанської "Севільї".

Одразу після закінчення матчу тисячі вболівальників вибігли на поле "Олімпійського". Найбільш агресивні фани побігли до сектора уболівальників "Наполі", почали кидати в них стільці, які стояли для стюардів. Після цього міліція відтіснила приїжджих фанатів нагору сектора. Українських фанатів намагалися заспокоїти навіть гравці "Дніпра".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА