13:47 10.11.2015

Держгеонадр продала 5 нафтогазових ділянок за 14,8 млн грн

2 хв читати
Держгеонадр продала 5 нафтогазових ділянок за 14,8 млн грн

Державна служба геології і надр (Держгеонадр) України продала п'ять нафтогазових ділянок за 14 млн 848,74 тис. грн за їхньої стартової вартості 2 млн 758,74 тис. грн.

Основна боротьба розгорнулася за Бистрицьку площу (Львівська обл.). Під час торгів ціна піднялася в 75,9 рази – зі стартових 159,85 тис. грн до 12 млн 129,85 тис. грн. Переможцем визнано ТОВ "Будівельно-монтажне управління №77 "Житлопостач" (Львів), кінцевим власником якого виступає Ірина Труш.

Під час аукціону було продано Південно-Залужанську площу (Львівська обл.) за 607,74 тис. грн за стартових 567,74 тис. грн. Переможцем визнано ТОВ "Українська незалежна геологічна компанія" (Київ), власником якого є Костянтин Сухіна.

Сторонську площу (Львівська обл.) продано ТОВ "Енерго-Інвестгруп" (Львів) за 367,54 тис. грн за стартових 357,54 тис. грн. Власниками компанії є Андрій Маслюк, Юрій Кунинець і угорець Олександр Фюрейс.

Гуменецьку площу (Львівська обл.) продано ТОВ "Надра Сервіс Груп" (Львів) за 325,51 тис. грн за стартових 295,51 тис. грн. Кінцевими власниками компанії через ТОВ "Нафто-газ сервіс" є Василь Стець і "Передова текнікал джіолоджикал консалтинг ЛТД" (Ізраїль).

Крім того, на торгах за 1 млн 418,1 тис. грн за стартових 1 млн 378,1 тис. грн було продано Ново-Софіївську площу (Харківська обл.). Переможцем визнано ТОВ "Схід-Енергоресурс" (Харків), власниками якої є Олександр Настенко, Лілія Багрянцева, Роман Дружбін, Ярослав Костенко, Тетяна Степченко та Віталій Якименко.

Загалом у торгах взяли участь 11 компаній.

Як повідомлялося, на першому в 2015 році аукціоні, що відбувся 24 липня, Держгеонадр отримала 38,471 млн грн, у торгах взяли участь 18 компаній.

Наприкінці жовтня т.в.о. Держгеонадр Микола Бояркін повідомив, що до кінця 2015 року планується організувати ще один, третій у поточному році відкритий аукціон.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В акваторії Чорного й Азовського морів нині перебувають 5 багатоцільових російських винищувачів - літаків Су-34 і Су-35

Унаслідок обстрілів у Нікопольському районі поранено місцевого жителя - Дніпропетровська ОВА

Унаслідок ракетної атаки в Кропивницькому районі поранено чоловіка, пошкоджено об'єкти інфраструктури - ОВА

За останній місяць ворог 444 рази застосував боєприпаси з хімічними речовинами - Генштаб ЗСУ

СБУ просить українців у Великодні свята обмежити відвідування масових заходів і не піддаватися на провокації

У Красногорівці частина ворожих груп встигли зайти та сховатися на території залишків вогнетривкого заводу, вживаються всі заходи, щоб вибити ворога з н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Троє мирних жителів постраждали внаслідок ворожого ракетного удару по Чугуєву - поліція

Ми всі маємо зірвати російський наступальний задум - Зеленський

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

Глави МЗС України та Чехії обговорили прогрес ініціативи щодо закупівлі артснарядів і посилення військової допомоги

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА