14:11 27.11.2015

Більше третини міліціонерів Києва та області провалили перші два етапи переатестації і будуть звільнені

1 хв читати
Більше третини міліціонерів Києва та області провалили перші два етапи переатестації і будуть звільнені

Понад 37% міліціонерів Києва і Київської області за результатами перших двох етапів переатестації будуть звільнені, повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"37,47% випробовуваних (3386 колишніх міліціонерів) отримали менше 25 балів за складання одного або обох тестів - таким чином показали дуже низький контрольний результат - будуть звільнені за результатами атестації і не будуть зараховані до Національної поліції", - написав глава МВС на сторінці у Facebook у п'ятницю.

Він пояснив, що такими, які не пройшли тести і підлягають звільненню, вважаються працівники, які набрали менше 25 балів з 60 при складанні одного з двох тестів.

"На сьогоднішній день: пройшли перші два тесту - 9037 людини... Середній бал атестації - 31,57 з 60", - поінформував А. Аваков.

Глава МВС також повідомив, що 5651 людина (52,53% випробовуваних) допущена до заключного етапу випробувань - співбесіди з атестаційною комісією за участю громадськості та нової служби внутрішньої безпеки. "У разі позитивного результату співбесіди вони будуть зараховані до лав поліцейських, хоча очевидно, що відсів і на цій стадії буде значним", - прогнозує він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА