10:58 04.05.2016

ІСД повідомляє про неточність інформації щодо демонтажу та вивезення обладнання Алчевського меткомбінату до Росії

2 хв читати
ІСД повідомляє про неточність інформації щодо демонтажу та вивезення обладнання Алчевського меткомбінату до Росії

Корпорація "Індустріальний союз Донбасу" (ІСД) заявляє про неточність інформації щодо демонтажу та вивезення російськими військовими обладнання ПАТ "Алчевський металургійний комбінат" (АМК, Луганська обл.) до Росії.

"Корпорація "Індустріальний союз Донбасу", яка є мажоритарним акціонером ПАТ "Алчевський металургійний комбінат", повідомляє, що інформація, розповсюджена 3 травня 2016 року різними ЗМІ (з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міністерства оборони України), про демонтаж та вивезення обладнання ПАТ "Алчевський металургійний комбінат", не є точною та достовірною", - констатується в прес-релізі ІСД у середу.

При цьому зазначено, що Алчевський меткомбінат, основні виробничі активи якого розташовані за лінією розмежування в зоні проведення антитерористичної операції, "здійснює виробничу діяльність, наскільки це зараз можливо, в надзвичайно складних умовах, які склалися в Луганській області".

"Трудовий колектив підприємства, безумовно, щоденно долає велику кількість різних проблем та нестандартних ситуацій. Водночас усі виробничі активи, необхідні для здійснення виробничої діяльності, перебувають у робочому стані або у стані, який дозволяє відновити їх роботу після стандартних ремонтних та відновлювальних процедур", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляло ГУР Міністерства оборони України, російські військовослужбовці однієї з бригад у складі 2-го армійського корпусу (АК) почали демонтувати та вивозити обладнання з Алчевського меткомбінату.

"3 травня військовослужбовці 4-ї окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ розпочали демонтаж і вивезення обладнання з території Алчевського металургійного комбінату", - повідомляється на сайті ГУР.

Раніше також повідомлялося, що з Донбасу вивозиться обладнання низки підприємств до РФ, зокрема, Луганського заводу прокатних валків (Луганська обл.) та Зуївського енергомеханічного заводу (Донецька обл.). При цьому вже демонтовано устаткування ливарного цеху та протипожежне устаткування "Харцизького машинобудівного заводу" (м. Харцизьк) із метою вивезення його до Росії.

Корпорацію "ІСД" засновано в 1995 році, головний офіс розташований у Києві.

Корпорація "ІСД" є інтегрованою холдинговою компанією, що володіє пакетами акцій підприємств гірничо-металургійного комплексу. До складу корпорації входять Алчевський меткомбінат, Дніпровський МК, меткомбінати ISD-Dunaferr (Угорщина) та ISD-Huta Czestochowa (Польща).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА