18:18 30.06.2016

Підрядники з ремонту доріг не отримають оплати робіт, доки не нададуть гарантії на них - "Укравтодор"

1 хв читати
Підрядники з ремонту доріг не отримають оплати робіт, доки не нададуть гарантії на них - "Укравтодор"

Підрядні організації, які в 2016 році виконують роботи з поточного середнього ремонту автомобільних доріг за державні кошти, не отримають оплати доти, доки не підпишуть офіційної гарантії, заявляє Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор").

Згідно з прес-релізом агентства, такі заходи необхідні для гарантування безпеки як водіїв, так і збереження українських автошляхів.

Крім цього, Комітет звертає увагу перевізників щодо дотримання водіями вантажних транспортних засобів вагових параметрів і нагадує, що 21 жовтня 2015 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 869, згідно з якою заборонив рух автомобільними дорогами загального користування державного значення вантажівок загальною вагою понад 40 тонн, а на дорогах місцевого значення – з навантаженням на вісь понад 7 або фактичною масою понад 24 тонн.

"Зараз, для контролю за дотриманням водіями вантажних транспортних засобів вагових параметрів на українських автошляхах працюють територіальні підрозділи "Укртрансбезпеки" із залученням 33 пунктів габаритно-вагового контролю. Якщо при зважуванні виявляються порушення, то на водія накладається штраф у розмірі 40 неоподатковуваних податком мінімумів громадян (680 грн), а на перевізника – 100 неоподатковуваних мінімумів (1,7 тис. грн).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА