18:14 26.07.2016

Нова книга про Гаррі Поттера встановила рекорд за попереднім замовленням у США

1 хв читати
Нова книга про Гаррі Поттера встановила рекорд за попереднім замовленням у США

Книга "Гаррі Поттер і Прокляте дитя" встановила новий рекорд за попереднім замовленням в США, обійшовши за цим показником попередню книгу про хлопчика-чарівника, "Гаррі Поттер і Дари Смерті", що вийшла в 2007 році, повідомляє Бі-Бі-Сі з посиланням на дані найбільшої американської мережі книжкових магазинів Barnes and Noble.

Сайт Amazon Books також зазначив, що нова книга очолює список найпопулярніших видань для замовлення як в друкованому вигляді, так і в електронній версії. Точні цифри поки що не розголошуються.

"Гаррі Поттер і Прокляте дитя" першопочатково являє собою виставу з двох частин, прем'єра якої відбудеться в Лондоні 30 липня. Всі квитки були розпродані в перші ж години після початку продажу. Однойменна книга, що являє собою п'єсу, надійде в продаж 31 липня, в день народження як персонажа Гаррі Поттера, так і автора Джоан Роулінг.

Дія у новій книзі розгортається через 19 років після подій перших семи частин і розвивається навколо дорослих героїв і їхніх дітей. Одну з головних героїнь, Герміону Грейнджер, зіграє чорношкіра акторка, хоча у знятих за книгами фільмах цей персонаж має європейську зовнішність.

Загалом у світі було продано понад 450 млн примірників перших семи книг серії про Гаррі Поттера, а їхні екранізації зібрали у світовому прокаті понад $7 млрд.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА