12:11 31.08.2016

Аваков вимагає від Нацради з телерадіомовлення санкцій до телеканалу "Інтер"

2 хв читати
Аваков вимагає від Нацради з телерадіомовлення санкцій до телеканалу "Інтер"

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков висунув вимогу до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення і Служби безпеки України відреагувати на факти, на його думку, антидержавної позиції телеканалу "Інтер".

Про це він написав на своїй сторінці в мережі Facebook у середу.

"Нацрада з телебачення - де ви?! Чи політична кон'юнктура і кланові інтереси так здавили вам горло, що забули, навіщо вас створили? Звертаюся до СБУ. Шановні колеги, пауза затяглася. Ваша пряма відповідальність відреагувати на оприлюднені факти!", - наголосив міністр.

За його словами, вже накопичено "терабайти фактів" у цій справі, які неможливо замовчати.

"Ідеолог інформаційної політики "Інтера", громадянин РФ Шувалов має бути висланий з країни. Стосовно Льовочкіна та його політичних годованців на російські гроші необхідне неупереджене розслідування та публічне оголошення результатів", - зазначив А.Аваков.

Як повідомлялося, раніше Нацрада з питань телерадіомовлення висловила сподівання, що на законодавчому рівні буде почуто її заклик про надання додаткових повноважень у питаннях захисту інформаційної безпеки.

У Нацраді зазначили, що, укладаючи з нею мирову угоду після оприлюднення листування колишньої працівниці "Інтера" Марії Столярової з представниками так званої ДНР, телеканал зобов'язався суворо дотримуватися ліцензійних умов, чинного законодавства України, здійснювати активні заходи щодо контролю за редакційною політикою, змістом ефіру на предмет неможливості появи матеріалів, що розпалюють ворожнечу, принижують честь і гідність народу, закликають до агресивних дій стосовно громадян України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА