13:10 11.09.2016

"Інтер" змінює ефірну сітку на час ремонту в згорілому офісі "НІС"

2 хв читати
"Інтер" змінює ефірну сітку на час ремонту в згорілому офісі "НІС"

З 12 до 16 вересня у зв'язку з необхідністю проведення ремонтно-відновлювальних робіт та технічної профілактики в телецентрі компанії "Національні інформаційні системи" в ефірну сітку телеканалу "Інтер" вносяться зміни.

Як повідомляє в неділю прес-служба "Інтера", зокрема, у зазначений період не буде випусків новин, які у будні традиційно виходять у ранковому та денному у слотах 7.00, 7.30, 8.00, 8.30, 9.00, 12.00, 14.00. При цьому випуск новин о 17.40, а також "Подробиці" о 20.00 виходитимуть у свій звичайний час без змін.

У прес-службі зазначили, що ремонтно-відновлювальні роботи в будівлі, в якій працює компанія "Національні інформаційні системи, необхідні у зв'язку з ліквідацією наслідків підпалу, здійсненого 4 вересня 2016 року.

"Новинне мовлення планується відновити в повному обсязі 19 вересня 2016 року", - додали в прес-службі "Інтера".

Як повідомлялося, 4 вересня в Києві група активістів, які протестували проти редакційної політики "Інтера", підпалили шини на вул. Щусєва під офісом компанії "Національні інформаційні системи", яка створює програми для телевізійного каналу "Інтер".

Водночас група невідомих у масках пробралася в будівлю і застосовуючи силу вчинила підпал на першому і другому поверхах, де розташовувалися приміщення компанії. Пізніше, коли пожежники загасили загорання на площі 10 і 20 м кв, невідомі повторно підпалили розташовані на другому поверсі приміщення "НІС", унаслідок чого вигоріло ще 60 кв м площі, зокрема і серверна компанії.

Загиблих унаслідок події немає, однак кілька співробітників компанії надихалися продуктами горіння і звернулися до медиків. Також, за поширеною телеканалом "Інтер" інформацією, одна зі співробітниць "НІС" пошкодила під час евакуації ногу.

Паліїв, що пробралися в будівлю, не затримали. Також у поліції поки що не повідомляють, що ідентифікували зловмисників.

Правоохоронці розслідують подію з правовою кваліфікацією за статтями Кримінального кодексу України "хуліганство" та "умисне пошкодження майна". За словами начальника ГУ Національної поліції в Києві Андрія Крищенка, слідство розглядає кілька версій причин пожежі в будівлі, зокрема навмисний підпал і замовлення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА