14:07 05.10.2016

Фейгін не виключає, що Сущенка хочуть засудити в РФ і обміняти на когось

1 хв читати
Фейгін не виключає, що Сущенка хочуть засудити в РФ і обміняти на когось

Адвокат затриманого в Росії українського журналіста Національно інформаційного агентства "Укрінформ" Романа Сущенка Марк Фейгін вважає, що Романа могли затримати для засудження та подальшого обміну.

"Думаю, більш слушним є припущення, що Сущенка хочуть засудити і обміняти на когось, кого утримують у Києві", - сказав він в інтерв'ю DT.UA, оприлюдненому 5 жовтня.

Відповідаючи на запитання "Чи не вважаєте ви, що Сущенко став черговим українським заручником у руках російської влади?", М.Фейгін відповів: "З політичної точки зору — звичайно".

Адвокат також зазначив, що у нього немає інформації про те, на кого могли б обміняти Р.Сущенка.

"Я не знаю, хто з громадян Росії утримується в українських в'язницях як обвинувачений або засуджений, і чи є серед цих людей працівники спецслужб. Але якщо такі є, і про це знає російська сторона, мабуть, на таких людей могли б обміняти. Я виходжу виключно з попередньої практики: був же обмін у справі Савченко? Чому б йому не бути й в інших випадках?", - розповів М.Фейгін.

Як повідомлялося, в Москві було затримано українського журналіста Роман Сущенка за начебто "шпигунську акцію". Лефортовський суд Москви 1 жовтня заарештував його на два місяці у кримінальній справі про шпигунство. У Києві назвали затримання журналіста провокацією, а його обвинувачення в шпигунстві – надуманими.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА