18:34 04.08.2017

Вищий госпсуд відновив права Міноборони на нерухомість військового містечка на вул. Мельникова в Києві

1 хв читати

Вищий господарський суд України залишив без змін рішення Господарського суду м. Києва від 22 грудня 2016 року і визнав за державою в особі Міністерства оборони України право власності на об'єкти нерухомості загальною площею 1189,6 кв. м у Києві на вул. Мельникова, 81-Б.

Як повідомляється на офіційному сайті Міноборони в п'ятницю, відповідну постанову Вищий госпсуд ухвалив 19 червня цього року.

"У зв’язку із набранням судовим рішенням законної сили сплановано подальшу роботу щодо державної реєстрації права власності Міністерства оборони України на зазначені об'єкти нерухомості", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, Госпсуд Києва наприкінці грудня 2016 року задовольнив позов військової прокуратури Центрального регіону України і визнав за Міністерством оборони право власності на об'єкти нерухомості військового містечка №116 на вул. Мельникова в Шевченківському районі столиці - нежитловими приміщеннями загальною площею 1,19 тис. кв. м й орієнтовною вартістю 5,5 млн грн.

За даними військової прокуратури, в 2007 році ці об'єкти були незаконно, без відома Міноборони та Фонду державного майна, відчужені керівництвом державного підприємства (ДП) "Укрконверсбуд" (Київ) на користь комерційного підприємства в рахунок погашення заборгованості, і в подальшому були реалізовані Дельта Банку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА