11:29 10.09.2017

Ніч на кордоні з Польщею біля ПП "Краковець" і наметового містечка минула без інцидентів

2 хв читати
Ніч на кордоні з Польщею біля ПП "Краковець" і наметового містечка минула без інцидентів

Протягом ночі правопорушень або подій поблизу пункту пропуску "Краковець" на українсько-польському кордоні, де розбито наметове містечко учасників раніше заявленого масового заходу, не зафіксовано, повідомляє прес-служба Нацполіції України.

"На прохання низки народних депутатів, організаторів цієї акції та представників громадських організацій поліція здійснює посилену охорону публічної безпеки і порядку. Впродовж ночі на 10 вересня жодної інформації про правопорушення або надзвичайні події до підрозділів поліції не надійшло", - йдеться в оприлюдненому в неділю вранці повідомленні.

В інформації зазначено, що на місці перебуває начальник поліції Львівської області Валерій Середа, а також керівники структурних поліцейських підрозділів. Правоохоронці продовжують нести службу згідно з раніше розробленою розстановкою сил і засобів поліції.

Як повідомлялося, 26 липня президент України Петро Порошенко видав указ, яким позбавив громадянства України лідера партії "Рух нових сил", колишнього голову Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі. Сам політик у цей час перебував у США, пізніше він прибув до Польщі за українським паспортом, потім вирушив до Литви.

16 серпня М.Саакашвілі анонсував, що повернеться в Україну 10 вересня через пункт пропуску "Краковець" (Львівська обл.). У Державній прикордонній службі України заявили, що не мають ніяких доручень від правоохоронних органів про заборону в'їзду на територію України М.Саакашвілі.

9 вересня член політради партії "Рух нових сил" Іван Слободяник повідомив, що колона активістів на автомобілях і мікроавтобусах вирушила зі Львова до пункту пропуску "Краковець", щоб зустріти М.Саакашвілі. "Зараз ми вже перебуваємо біля "Краковця". Ми рухаємося в колоні, приблизно 100 машин уже виїхали сьогодні, ми розбиватимемо табір для того, щоб зустрічати людей", - сказав І.Слободяник в ефірі радіо "Вести".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА