07:09 02.11.2017

Бойовики створюють передумови для погіршення гуманітарної ситуації в Донецькій і Луганській областях

2 хв читати
Бойовики створюють передумови для погіршення гуманітарної ситуації в Донецькій і Луганській областях

Українська сторона Спільного центру координації та контролю на лінії розмежування (СЦКК) повідомляє, що через блокування бойовиками надання гарантій безпеки неможливо провести ремонтно-відновлювальні роботи на критичних об'єктах цивільної інфраструктури Донбасу.
"Свої завдання з надання можливості відновити об'єкти інфраструктури Донбасу, чергова ротація російської сторони СЦКК не виконала. Керівництво ОРДО і ОРЛО продовжують блокувати надання гарантій безпеки дотримання режиму припинення вогню під час виконання ремонтно-відновлювальних робіт на критичних об'єктах цивільної інфраструктури Донбасу", - йдеться в повідомленні на сторінці прес-центру штабу АТО з посиланням на українську сторону СЦКК.
В інформації підкреслено, що до переліку невідкладних робіт на важливих об'єктах інфраструктури Донбасу належать: ремонт газоводів-відводів до газорозподільної станції поблизу населеного пункту Мар'їнка та відновлювальні роботи на фенольному заводі в населеному пункті Новгородське Донецької області щодо посилення протиаварійного захисту дамби шламонакопичувача 3-ї черзі промислових відходів хімічного виробництва.
Також відзначено, що через бездіяльність керівництва ОРДО і ОРЛО з кожним днем ​​стає важче підтримувати в стані об'єкти підприємств підвищеної небезпеки, а також обслуговувати інфраструктуру населених пунктів під час опалювального сезону.
"Українська сторона СЦКК сподівається, що керівництво і склад нової ротації російської сторони СЦКК приділять належну увагу і забезпечать ефективне сприяння в наданні гарантій безпеки з боку ОРДО і ОРЛО під час виконання ремонтно-відновлювальних робіт на критичних об'єктах цивільної інфраструктури в Донецькій і Луганській областях", резюмували спостерігачі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА