21:26 07.11.2017

Боротьба з комунізмом-ленінізмом - питання національної безпеки України

2 хв читати
Боротьба з комунізмом-ленінізмом - питання національної безпеки України

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов називає питанням національної безпеки України боротьбу з ленінізмом і комунізмом.
"Боротьба з ленінізмом і комунізмом - питання національної безпеки. І таким шляхом ми будемо йти", - сказав О.Турчинов в Києві у вівторок ввечері на презентації книги голови МВС України Арсена Авакова "Ленін з нами?".
Презентацію організовано в день 100-річчя більшовицького перевороту 7 листопада 1917 року в Петрограді.
Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на презентацію книги прийшли відомі українські державні і політичні діячі, в тому числі глава СБУ Василь Грицак, міністр інформаційної політики Юрій Стець, представники керівництва Нацполіції України, екс-прем'єр-міністр, лідер партії "Народний фронт "Арсеній Яценюк, а також ряд народних депутатів України.
А.Яценюк та О.Турчинов виступили з вітальними промовами.
Під час заходу відбулися фотосесія і роздача автографів.
У 2017 року в харківському видавництві "Folio" вийшла книга А.Авакова "Ленін з нами?". На сайті видавництва вказано, що книга на 160 сторінок вміщує статтю А.Авакова 2007 року (була видана разом з коментарями в 2008 р. тиражем 5 тис. прим. як 100-сторінкова книга), дані Українського інституту національної пам'яті про демонтаж пам'ятників Володимиру Леніну і перелік самовільно повалених пам'ятників вождю.
"Через десять років і три тисячі знесених в Україні пам'ятників Леніну я знову публікую цю статтю, на цей раз додавши в назву знак питання: Ленін з нами?" - зазначив у передмові автор.
У 2017 р. книгу видали українською і англійською мовами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА