20:45 31.05.2018

"Національний корпус" звернувся до адміністрації Facebook у зв'язку з видаленням його сторінки в соцмережі

2 хв читати
"Національний корпус" звернувся до адміністрації Facebook у зв'язку з видаленням його сторінки в соцмережі

Партія "Національний корпус" має намір оскаржити видалення свого облікового запису в соціальній мережі Facebook і відкрила резервну сторінку в тій самій соцмережі.

"Сьогодні адміністрація Facebook видалила низку постів на офіційній сторінці партії в соцмережі, відключивши паблік. Ми дуже обурені таким рішенням і хочемо його оскаржити", - повідомляється на офіційному сайті партії в четвер.

У партії зазначають, що 5 квітня 2018 року висвітлювали на своїй сторінці в соцмережі урочисті події до 4-ї річниці створення офіційного підрозділу в складі Національної гвардії - полку особливого призначення "Азов". "І саме світлини з цієї події привернули вашу увагу, що призвело до видалення", - йдеться у зверненні, проілюстрованому скріншотами чотирьох фотографій, на яких зображені люди в камуфляжній формі з жовтими штандартами "Азова".

"Ваші претензії щодо видаленої публікації ми уважно розглянули. Проте ми вважаємо, що ці світлини не можуть порушити правила використання сторінок Facebook та ваші стандарти спільноти. На всіх чотирьох фотографіях зображено офіційне лого полку ОЗСП "Азов", який має всі зареєстровані права і завжди використовується під час урочистих подій та будь-яких інших подій і завдань від Національної гвардії України", - йдеться в зверненні.

У партії зазначають, що офіс Facebook східноєвропейського регіону розташований у Москві, щомісяця видаляються тисячі проукраїнських публікацій, а користувачів блокують. "Вважаємо такі дії модераторів заангажованими і шовіністичними, які видаються підігруванням у гібридній війні на боці Росії проти нашої країни", - заявляють у "Національному корпусі".

"Закликаємо звернути увагу на цю ситуацію керівництво соціальної мережі Facebook та її власника Марка Цукерберга... Ми наполягаємо на відновленні нашої сторінки. Просимо також вказати посилання на конкретний пункт правил використання сторінок Facebook і стандартів спільноти, який ми начебто порушили", - йдеться у зверненні партії.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА