16:33 31.07.2018

У Києві 16 людей отруїлися шаурмою

1 хв читати
У Києві 16 людей отруїлися шаурмою

До чергової частини Дніпровського управління поліції Києва протягом понеділка надійшли повідомлення лікарів із різних інфекційних відділень медичних закладів про госпіталізацію 16 осіб із гострими кишковими інфекціями, у результаті чого правоохоронці почали розслідування за фактом масового отруєння людей.

"Встановлено, що напередодні постраждалі купували шаурму на Броварському проспекті, після вживання якої стали себе погано почувати. Їх доправили до лікувальних закладів, одна потерпіла відмовилася від госпіталізації", - повідомляє у вівторок відділ комунікації поліції Києва.

Як прокоментував начальник управління Олександр Кузьмін, слідчий відділ вніс відомості щодо цієї події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 325 Кримінального кодексу України - порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на термін до шести місяців, або обмеження волі на термін до трьох років.

"Наразі призначено низку експертиз, серед яких судово-медичні та продуктів харчування. Також здійснюється перевірка закладу, в якому громадяни придбали фаст-фуд. Поліція вилучила обладнання та спілкується з власником і працівниками", - повідомив начальник управління.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА