16:53 08.10.2018

Шулявський шляхопровід знесуть у перші вихідні листопада

1 хв читати
Шулявський шляхопровід знесуть у перші вихідні листопада

У перші вихідні листопада 2018 року у Києві знесуть Шулявський шляхопровід. Про це повідомив головний інженер КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва" Олександр Здольник, передає "Вечірній Київ".

За його словами, у рамках реконструкції шляхопроводу розробляється нова схема руху транпорту та встановлюються нові світлофори. Міст знесуть 3-4 листопада.

"Звичайно, в перші дні буде пекло на дорогах, але, сподіваємось, не довго. Зараз розставлятимуть дорожні знаки й нові світлофори для об’їзду транспортом будівельної зони. Переобладнали вже контактну мережу для тролейбусів.  Машини поїдуть по вулицях Нестерова, Цедика, Гарматній та Виборзькій" - сказав Здольник.

Також він додав, що у найближчі дні почнуть зносити кіоски, які ще залишилися біля станції метро "Шулявська". Будівельники наразі переносять й розширюють зливову каналізацію, водогін, телефонні й електрокабелі.

"Все робиться з таким розрахунком, аби, на майбутнє був простір для якихось інших інженерно-транспортних рішень... Але нині будуємо за затвердженим проектом розв’язку "неповний конюшинний лист" із знесенням ливарного цеху заводу "Більшовик".  Питання про знесення повністю відпрацьоване, документи на виході", - сказав головний інженер.

Здольник уточнив, що від час робіт проспект Перемоги не перекриватимуть для транспорту повністю, тільки частково обмежуватимуть рух по одній смузі. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА