19:59 01.11.2018

Британець Марк Етерінгтон вступив на посаду заступника голови СММ ОБСЄ в Україні

1 хв читати
Британець Марк Етерінгтон вступив на посаду заступника голови СММ ОБСЄ в Україні

Британець Марк Етерінгтон обійняв посаду заступника голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні, членом якої він уже був у 2014 році.

"Сьогодні Марк Етерінгтон повертається до Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні на посаді заступника голови місії. Марк має багатий досвід роботи, оскільки вже обіймав цю посаду з березня по вересень 2014 року", - йдеться в повідомленні СММ ОБСЄ на сторінці у соцмережі Facebook у четвер.

У місії зазначили, що М.Етерінгтон також працював на інших керівних посадах і в країнах, де розгортався конфлікт, і в постконфліктних країнах, зокрема Афганістані, Іраку, колишній Югославії і зовсім нещодавно Сирії.

"Ми бажаємо йому успіхів і підтримуватимемо його починання під час виконання цієї важливої керівної ролі в СММ ОБСЄ та сприяння врегулюванню кризи в Україні та навколо неї", - йдеться в повідомленні СММ.

За інформацією ЗМІ М.Етерінгтон - колишній десантник; протягом шести років служив у парашутному полку британської армії, зокрема брав участь в операціях в Північній Ірландії. Має досвід у врегулюванні міжнародних конфліктів.

Як повідомлялося, перший заступник Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ Александр Хуг покинув свою посаду 31 жовтня 2018 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА