15:36 02.01.2019

Екс-головний редактор "Форбс-Україна" заявив про повернення до медіа з YouTube-каналом

1 хв читати
Екс-головний редактор "Форбс-Україна" заявив про повернення до медіа з YouTube-каналом

Директор Благодійного фонду "Центр вільної економіки ім. Кахи Бендукідзе", екс-головний редактор журналу "Форбс-Україна" Володимир Федорин, що до недавнього часу активно брав участь у "Русі нових сил" Міхеіла Саакашвілі, заявив про повернення до медіа та запуску YouTube-каналу "KRYM - критичне мислення".

"Коли вся Україна кинулася в політичний процес, я з нього виринув і повернувся до медіа", - написав він на своїй сторінці в мережі Facebook.

В.Федорин зазначив, що запускає проект "без бізнес-плану на три роки, без штату, без виготовлення пілотних версій".

"Змінився світ. Старі медійні бізнес-моделі ніколи не повернуться, а нові, найімовірніше, ніколи не виявляться такими стійкими, як старі", - пояснив екс-головний редактор "Форбс-Україна" свою позицію.

На його думку, YouTube створив спосіб доставки контенту, який дає змогу основну увагу приділяти не дистрибуції, а виробництву цікавих відео та комунікації з аудиторією.

"По-друге, змінився я. Робота з молодими політиками, але - насамперед - з Міхеілом Саакашвілі продемонструвала мені марноту довгострокових стратегій", - додав В.Федорин.

Як повідомлялося, БФ "Центр вільної економіки імені Кахи Бендукідзе" було створено влітку 2015 року. Його засновниками виступили колишні на той момент голова Одеської облдержадміністрації М.Саакашвілі, В.Федорин, представник президента в Кабінеті Міністрів Олександр Данилюк і віце-президент Київської школи економіки Юлія Тичківська.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА