15:13 28.05.2019

Лідер Косова закликає косовських сербів до спокою та стриманості

1 хв читати

Голова косовської адміністрації Хашим Тачі у вівторок закликав сербів, що проживають у Косові, проявити стриманість, повідомляє агентство Associated Press.

На своїй сторінці у Facebook він заявив, що сербська меншина має "підтримати боротьбу (косовського спецназу - ІФ) з організованою злочинністю".

Проте Тачі зазначив, що "ті, хто залучений у незаконну діяльність, підуть за ґрати".

Раніше у вівторок стало відомо, що підрозділи косовського спецназу увійшли на території чотирьох громад на півночі краю, в яких проживають серби. В акції були задіяні 73 спецавтомобілі. Затримано 23 людини, серед затриманих сім поліцейських. Представники косовської влади заявляють, що йдеться про акцію боротьби з організованою злочинністю.

Президент Сербії Александар Вучич повідомив, що серед затриманих під час акції косовського спецназу в сербських громадах Косова та Метохії опинився громадянин Росії, працівник місії ООН у Косові Михайло Краснощоков.

Громадянин РФ дістав травм і був відправлений до лікарні міста Митровиця, повідомляють у вівторок балканські ЗМІ. При цьому в лікарні наголосили, що стан здоров'я пацієнта не викликає побоювань, оскільки травми несерйозні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА