14:22 27.09.2019

Телеканали "1+1" і "2+2" розпочали мовлення у зоні проведення ООС

1 хв читати
Телеканали "1+1" і "2+2" розпочали мовлення у зоні проведення ООС

Група "1+1 media" згідно з рішенням Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення від 19 вересня 2019 року розпочала трансляцію телеканалів "1+1" і "2+2" на території проведення Операції об'єднаних сил (ООС), повідомила прес-служба групи.

В "1+1 media" зазначають, що дозволи на тимчасове мовлення видано терміном на один рік із метою розвитку цифрового телебачення на лінії розмежування та на кордоні з Кримом.

За даними групи, телеканали "1+1" і "2+2" уже розпочали мовлення в цифровому стандарті на 57 ТВК у м. Гірнику (Донецька обл.) і 50 ТВК у с. Чонгарі (Генічеський р-н Херсонської обл.).

Найближчим часом розпочнеться мовлення телеканалів "1+1" і "2+2" у цифровому стандарті на 5 ТВК у смт. Широкому (Станично-Луганський р-н Луганської обл.) і телеканалу "2+2" на 41 ТВК у с. Бахмутівці (Новоайдарський р-н Луганської обл.).

Як повідомлялося, Нацрада з телерадіомовлення спільно з Міністерством інформаційної політики підготували план розвитку аналогового телебачення у Донецькій, Луганській і Херсонській областях у 2020 році. Документ передбачає встановлення додаткових передавачів аналогового телебачення у смт Чаплинці та с. Чонгарі Херсонської області, а також у Попаснянському районі Луганської і у м. Гірнику Донецької областей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА