08:45 04.11.2019

Українська сторона СЦКК повідомляє, що заява бойовиків про розведення сил у Петрівському - це чергова провокація

1 хв читати
Українська сторона СЦКК повідомляє, що заява бойовиків про розведення сил у Петрівському - це чергова провокація

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню повідомляє, що заява бойовиків про початок розведення сил і засобів на ділянці №3 у Петрівському в понеділок, 4 листопада, є черговою провокацією, повідомив прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

"Окупаційна влада 04.11.2019 готова приступити до початку розведення сил і засобів на ділянці №3 "Петрівське", на знак чого запустять білу сигнальну ракету о 12:00 (за київським часом) 4 листопада. У цьому контексті заяви представників окупаційної влади щодо намірів розпочати процес розведення на ділянці №3 є нічим іншим, як черговою провокацією та замилюванням очей світовій спільноті", - йдеться в повідомленні.

У штабі наголосили, що у такий спосіб, видаючи уявне за бажане, бойовики не дотримуються Мінських домовленостей у форматі Тристоронньої контактної групи щодо встановлення стійкого режиму припинення вогню на всій лінії розмежування сторін.

Згідно з даними звіту СММ ОБСЄ від 31 жовтня, останнє порушення режиму припинення вогню з боку незаконних збройних формувань у межах ділянки №3 "Петрівське" зафіксовано 30 жовтня.

"Слід наголосити що, згідно з Мінськими домовленостями, умовою початку розведення сил і засобів є верифікація СММ ОБСЄ дотримання режиму повного припинення вогню протягом семи діб", - додали в штабі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА