07:40 21.12.2021

Корнієнко вважає, що політики та лідери думок в Україні мають на власному прикладі показати необхідність бустерної вакцинації

1 хв читати
Корнієнко вважає, що політики та лідери думок в Україні мають на власному прикладі показати необхідність бустерної вакцинації

Усі українські політики, громадські діячі та лідери думок, які не є антивакцинаторами, мають на власному прикладі показати необхідність отримання бустерної дози вакцини від коронавірусної хвороби COVID-19, вважає перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко.

"Потрібно надалі підвищувати цей темп (вакцинації проти COVID-19 - ІФ). І наступний крок, який ми маємо своїм прикладом "додавати", - це коли почнеться ця бустерна вакцинація, думаю, що знову-таки всі політики, громадські діячі , лідери думок, тобто всі, хто не є антивакцинаторами чи ковідними дисидентами, оскільки, на жаль, навіть такі депутати є, то ми маємо далі показувати свій приклад (необхідності проходження бустерної вакцинації – ІФ)", - зазначив Корнієнко у програмі " Зворотний відлік на Суспільному.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Денис Шмигаль 20 грудня у програмі "Свобода слова" на телеканалі ICTV заявив, що Міністерство охорони здоров'я України цього тижня ухвалить рішення про терміни застосування бустерної дози вакцини від COVID-19.

Раніше повідомлялося, що за словами міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, в Україні було запроваджено додаткову дозу вакцини для людей із тяжкими супутніми захворюваннями. Також міністр прогнозував, що МОЗ планує розглянути питання щодо можливості введення бустерної дози з урахуванням підходів Європейського Союзу.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА