11:17 09.01.2013

Азаров доручив нормалiзувати до 1 лютого систему розрахункiв мiсцевих бюджетiв

2 хв читати
Азаров доручив нормалiзувати до 1 лютого систему розрахункiв мiсцевих бюджетiв

Прем'єр-мiнiстр України Микола Азаров доручив першому вiце-прем'єру Сергiю Арбузову, мiнiстру доходiв i зборiв Олександру Клименку та мiнiстру фiнансiв Юрiю Колобову провести до 1 лютого поточного року необхiдну роботу для нормалiзацiї системи розрахункiв мiсцевих бюджетiв.

"З тим, щоб iз самого початку року не допустити збоїв у фiнансуваннi витрат мiсцевих громад", - пояснив своє доручення прем'єр, вiдкриваючи засiдання уряду в середу.

М.Азаров також доручив С.Арбузову спiльно з мiнiстром соцiальної полiтики Наталiєю Королевською в термiновому порядку розглянути бюджети соцiальних фондiв i забезпечити ухвалення аргументованих фiнансових документiв.

У свою чергу прес-служба першого вiце-прем'єра, який був вiдсутнiй на засiданнi уряду, напередоднi ввечерi повiдомила, що вiн розпочинає щоденнi зустрiчi з керiвниками регiонiв з метою вирiшення нагальних економiчних i соцiальних проблем згiдно iз затвердженим графiком.

"Такий формат спiвпрацi центральної та мiсцевої виконавчої влади С.Арбузов запропонував з метою оперативнiшого вирiшення нагальних проблем. Саме за такий контакт висловлювались i керiвники регiонiв", - наголошується в повiдомленнi прес-служби першого вiце-прем'єра.

За його рiшенням у зустрiчах iз головами облдержадмiнiстрацiй братимуть участь також керiвники мiнiстерств i вiдомств, у безпосереднiй компетенцiї яких перебуває вирiшення порушених питань. Зокрема, йдеться про Мiнфiн, Мiнекономрозвитку, Мiнагрополiтики, Мiнiстерство доходiв i зборiв, Мiнсоцполiтики, Мiнiнфраструктури та Мiнрегiон, у кожному з яких буде визначено осiб, вiдповiдальних за органiзацiю проведення таких зустрiчей.

Крiм того, вiдбуватимуться пiдсумковi зустрiчi за участю самого С.Арбузова i вiце-прем'єра Олександра Вiлкула.

"Кожен керiвник регiону матиме можливiсть зустрiтися з керiвництвом мiнiстерств приблизно один раз на мiсяць", - наголошується в повiдомленнi.

Першу таку зустрiч призначено на 10 сiчня з головою Ради Мiнiстрiв Автономної Республiки Крим, 11 сiчня - з головою Вiнницької ОДА, 12 сiчня - з головою Волинської ОДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА