16:49 09.12.2013

Лідери опозиції заявляють про штурм блокпостів на вулицях Києва - Тягнибок

2 хв читати
Лідери опозиції заявляють про штурм блокпостів на вулицях Києва - Тягнибок

Лідери опозиції заявляють про штурм блокпостів на вулицях Києва.

"Відбувається повністю штурм блокпостів", - заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок на прес-конференції в штабі національного спротиву в понеділок.

За його словами, епіцентром подій нині є блокпости, організовані опозицією навколо місць проведення пікетів та інших акцій.

За даними лідера фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка, вже "побили один із пікетів".

Він зазначив, що позиція Майдану залишається колишньою: "Ми не б'ємо жодного міліціонера, ми не застосовуємо сили, у нас немає ніякої зброї, у нас немає ніяких спеціальних засобів".

На думку А.Яценюка, якщо представники правоохоронних органів застосують силу проти громадян, то це матиме "непередбачувані наслідки".

Лідери опозиції також зазначили, що спецпідрозділи хочуть звільнити проїзд на вул. Банкову для президента України Віктора Януковича.

"Що стосується звільнення вулиць для проїзду Віктора Януковича, ми як заявляли, так і заявляємо: пікети по усьому Києву, але приходити на роботу пішки може кожен. І так прийшов на роботу і уряд, потрібно, щоб і президент пройшовся пішки, щоб зустрітися із заступником держсекретаря США", - зазначив А.Яценюк.

За словами О.Тягнибока, нині на вул. Банковій, Шовковичній, Круглоуніверситетській та Лютеранській зосереджена велика кількість працівників спецпідрозділів.

У цьому місці, зазначив він, розміщуються три блокпости опозиції.

"Очевидно, що проводитиметься штурм. За нашою інформацією, там уже почала з'являтися спецтехніка. Очевидно, вони будуть це робити для того, щоб президента завезти до Адміністрації президента", - прогнозує О.Тягнибок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА