15:35 16.12.2013

На зустрічах у Москві питання взаємодії України з МС обговорюватиметься - Тягнибок

2 хв читати
На зустрічах у Москві питання взаємодії України з МС обговорюватиметься - Тягнибок

Лідер парламентської фракції "Свобода" Олег Тягнибок заявляє, що на порядку денному переговорів українського та російського керівництва у вузькому колі в Москві у вівторок стоїть питання про взаємодію України з країнами Митного союзу.

"Низку документів у Москві буде підписано. За нашою інформацією, відбудуться певні зустрічі у вузькому складі. На цих зустрічах буде розглянуто десять питань, і другим питанням порядку денного (цих зустрічей - ІФ) буде питання про взаємодію України з Митним союзом", - заявив О.Тягнибок на брифінгу в прес-центрі штабу національного спротиву в Києві в понеділок.

Він зазначив, що невідомо, чи буде підписано якісь документи, що стосуються Митного Союзу. "Буде підписано чи не буде підписано документ, зараз нам не відомо", - наголосив лідер "Свободи".

О.Тягнибок нагадав, що у вівторок о 18.00 на майдані Незалежності в Києві відбудеться багатотисячний мітинг "Ні Митному, Тайожному союзу".

За словами лідера фракції, "затягування процесу угоди з ЄС для Путіна коштуватиме 5 млрд кредиту (доларів - ІФ), а також зниження ціни на газ у межах $200-300 - ось із таким багажем Янукович їде в Москву".

Раніше глава уряду Микола Азаров запевнив, що питання відносин України і Митного союзу не порушуватимуть на засіданні українсько-російської міждержавної комісії 17 грудня в Москві. Заступник міністра закордонних справ Андрій Олефіров і голова українського парламенту Володимир Рибак заявили, що документи, які буде підписано у вівторок за підсумками зустрічі глав українського і російського держав, а також роботи міждержавної комісії на вищому рівні не стосуватимуться Митного союзу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА