09:49 19.03.2014

Тягнибок вважає методи нардепів від "Свободи" в НТКУ недоречними

2 хв читати
Тягнибок вважає методи нардепів від "Свободи" в НТКУ недоречними

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок, говорячи про інцидент у Національній телекомпанії України, заявив що зараз "Свободі" та нинішній владі загалом доступні інші методи боротьби з "ворогами України".

"Нам, ще вчора опозиційним політикам, треба зрозуміти, що ми перестали бути опозицією і тепер є частиною влади - сьогодні доступні інші методи боротьби навіть із відвертими ворогами України. Якщо вчора такі методи були виправдані, наприклад, захоплення адміністрацій і змушування чиновників кривавого режиму під тиском народу писати заяву на звільнення, що "Свобода" робила ще задовго до Майдану, то нині вони є недоречними. Влада має користуватися іншими, абсолютно легальними важелями люстрації. З проведенням якої ми, на жаль, запізнюємося", - написав він у своєму блозі в "Українській правді".

О.Тягнибок також додав, що розмовляв з Ігорем Мірошниченком (нардеп від "Свободи") із цього приводу.

"Розумію його емоційну мотивацію, яка підштовхнула на ці дії. Але як політик він мав би керуватися не емоціями, а холодним розумом. Незважаючи навіть на ті потрясіння, які ми всі пережили і переживаємо. І.Мірошниченко, як і кожен зі свободівців, готовий добровільно зняти з себе депутатську недоторканність і відстоювати свою правоту перед судом. А також перед громадою", - додав лідер "Свободи".

У свою чергу О.Тягнибок попросив суспільство не керуватися емоціями у бажанні негайної розправи над націоналістами.

Раніше у вівторок народні депутати від ВО "Свобода" силою змусили в. о. директора Національної телекомпанії України Олександра Пантелеймонова написати заяву про відставку.

На викладеному в мережі Інтернет відеозапису видно, що народні депутати силою змусили О.Пантелеймонова писати заяву, били його по обличчю та голові.

І.Мирошниченко називав керівника НТКУ "москалюкою" і звинувачував його в постійній брехні на каналі під час Майдану. Потім близько 20 людей заштовхали О.Пантелеймонова до позашляховика і вивезли в невідомому напрямку.

Як повідомляє "Українська правда", І.Мирошниченко в телефонній розмові пояснив, що це зроблено за критику "Свободи" на телеканалі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА