10:49 01.04.2014

Добкін виступає за позаблоковий статус України - передвиборна програма

2 хв читати

У зовнішній політиці Україна зобов'язана зберігати нейтралітет і позаблоковий статус, при цьому державі потрібна обороноздатна армія і відродження ВПК, ідеться в передвиборній програмі кандидата в президенти України від Партії регіонів Михайла Добкіна "Єдина країна", базові пункти якої розміщено на сайті Партії регіонів.

На думку М.Добкіна, питання про приєднання до будь-яких політичних союзів народ України має вирішувати сам на референдумі.

Окремим пунктом програми є боротьба з бандитизмом і проявами неофашизму в Україні, а також захист подвигу українського народу у Великій Вітчизняній війні.

У програмі М.Добкіна також зазначається, що унітарність і цілісність України мають залишатися непорушними засадами її суверенітету.

Крім того, в програмі зазначається, що Україна повинна мати дві державні мови - українську та російську. "Надання російській статусу другої державної - забезпечення права на рідну мову для російськомовних громадян, одна з умов збереження цілісності країни", - переконаний він.

М.Добкін також виступає за децентралізацію влади як посилення демократичного принципу народовладдя. "Повноваження обласних, районних і сільських рад мають бути розширені. Бюджетна автономія регіонів (гроші "знизу вгору"). Самостійна регіональна гуманітарна політика", - йдеться в програмі.

У програмі також обстоюється політика "відкритих дверей" в економічній сфері. "Мінімальні податки, максимальний правовий захист внутрішніх та іноземних інвестицій мають стати обов'язковими умовами для провадження підприємницької діяльності. Мають бути створені мотиваційні механізми для розвитку малого та середнього бізнесу", - зазначається в документі.

Кандидат від Партії регіонів також виступає за боротьбу з корупцією, зниження частки держзакупівель, збереження пільгової податкової системи в сільському господарстві на 15 років.

Як повідомлялося, позачергові вибори президента України заплановані 25 травня поточного року.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА