16:28 29.04.2014

ЗМІ повідомляють про зняття Царьовим своєї кандидатури з виборів, до ЦВК відповідна заява не надходила

2 хв читати

Народний депутат фракції Партії регіонів Олег Царьов заявив про зняття своєї кандидатури з виборів президента України і закликав до їх бойкоту, повідомляє у вівторок портал "Новини Донбасу".

"Я зареєструвався кандидатом на пост президента. Моєю головною метою було використовувати кандидатський статус для того, щоб донести голос південного сходу до жителів решти України... Але київська влада, у порушення всіх демократичних норм, позбавила мене цієї можливості... Я прийняв рішення зняти свою кандидатуру, тому що бачу: в таких умовах кандидатський статус неефективний", - заявив він під час засідання Координаційної ради Громадського руху "Південний Схід".

При цьому, як пише видання, О.Царьов також закликав інших кандидатів, зокрема Петра Симоненка, Михайла Добкіна, Сергія Тігіпка і Ріната Кузьміна, знятися з виборів. "Виборам, які проходять на тлі громадянської війни, треба оголосити бойкот!... Беручи участь у виборах, ви підігруєте незаконній владі і легітимізуєте не лише її, але і прийняте нею рішення розпочати громадянську війну проти східних регіонів! Ви ризикуєте опинитися в ролі зрадників інтересів своїх виборців", - додав він.

Водночас у прес-службі Центральної виборчої комісії агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили, що заява О.Царьова про зняття з балотування у президенти України не надходила.

Помічник депутата повідомила агентству, що наразі О.Царьов перебуває на засіданні Координаційної ради Громадського руху "Південь-Схід" і їй нічого не відомо щодо його заяви про участь у виборах.

Дострокові президентські вибори в Україні призначені на 25 травня. Загалом було зареєстровано 23 кандидати.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА