16:05 21.05.2014

Добкін стверджує, що з ним слідчих дій не проводять, а терміни слідства продовжили

2 хв читати
Добкін стверджує, що з ним слідчих дій не проводять, а терміни слідства продовжили

Кандидат у президенти Михайло Добкін стверджує, що терміни слідства в кримінальному провадженні стосовно нього продовжено, хоча з ним не проводили ніяких слідчих дій, починаючи з березня цього року.

"Жодної слідчої дії зі мною не провели, починаючи з 11 березня, коли мене заарештували й помістили до слідчого ізолятора СБУ, а потім перевели під домашній арешт: ні допиту, ні очних ставок - нічого", - сказав М.Добкін на прес-конференції в середу.

Він укотре дав зрозуміти, що вважає обвинувачення на свою адресу надуманими, але при цьому не виключає, що справу все одно буде передано до суду. "Претензії спочатку були смішними, тому - дивними, зараз, чесно кажучи - вже за межею розуміння. Що вони хочуть у підсумковому документі, який подаватимуть до суду, пред'явити мені й тим, кого вони вважають злісними ворогами України та українського народу? Все це було б смішно, якби в нашій країні працювала судова система. Загалом готуємося до найгіршого, але сподіваємося на краще", - сказав М.Добкін.

Як повідомлялося, М.Добкіна затримали в Києві 10 березня. Слідчі Генпрокуратури пред'явили йому повідомлення про підозру в скоєнні злочину за ч. 2 ст. 110 КК України (посягання на територіальну цілісність України).

12 березня Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід М.Добкіну у вигляді домашнього арешту. Слідчі Генпрокуратури пред'явили йому повідомлення про підозру в скоєнні злочину за ч. 2 ст. 110 КК України (посягання на територіальну цілісність України).

25 березня М.Добкін подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти. З огляду на це він попросив скасувати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, щоб мати можливість проводити повноцінну виборчу кампанію.

3 квітня Печерський райсуд Києва змінив запобіжний захід із домашнього арешту на особисте зобов'язання.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА