10:39 23.03.2015

Коломойський звинувачує Єремеєва в спробі дестабілізувати роботу "Укртранснафти"

2 хв читати
Коломойський звинувачує Єремеєва в спробі дестабілізувати роботу "Укртранснафти"

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський звинувачує депутата Ігоря Єремеєва в спробі дестабілізувати роботу ПАТ "Укртранснафта".

"Укртранснафта" - це кровоносні судини всієї нафтової системи. Якщо ці судини з тієї чи тієї причини не працюватимуть - увесь цей комплекс (нафтовидобувний, переробний - ІФ) зупиниться. Я знаю тих, хто зацікавлений у тому, щоб вони зупинилися. У нас у нафтопродуктовому бізнесі є така група "Континіум", яку очолює, не побоюся цього слова, організоване злочинне угрупованням (ОЗУ), на чолі якого стоїть народний депутат І.Єремеєв", - сказав він в інтерв'ю каналу "1+1".

І.Коломойський додав, що мережі АЗС, які належать йому з партнерами, ніколи не входили в картельні змови і продають паливо дешевше за "Континіум". "Для того щоб зруйнувати нашу систему торгівлі, яка заважає йому (І.Єремеєву - ІФ), йому треба завдати удару по нафтопереробному підприємству (Кременчуцькому НПЗ, також контрольованому І.Коломойським та його партнерами - ІФ)", - сказав І.Коломойський.

На думку І.Коломойського, в змову з І.Єремеєвим входять деякі посадові особи НАК "Нафтогаз України" і ПАТ "Укртранснафта".

"Укртранснафта" є стратегічним підприємством для оборони нашої країни, і якщо в ній буде безлад... А те, що запланував пан Єремеєв зі своїм ОЗУ, до якого входить заступник керівника НАК "Нафтогаз України" на прізвище Пасічник, входить голова наглядової ради "Укртранснафти" Савченко... туди входить пан Мірошник (на якого наглядова рада "Укртранснафти" поклала керівництво компанією - ІФ)", - резюмував І.Коломойський.

Як повідомлялося, наглядова рада "Уктранснафти" 19 березня прийняла рішення тимчасово відсторонити Олександра Лазорка від виконання обов'язків голови правління компанії, тимчасово покласти обов'язки керівника компанії на Ю.Мірошника. Вдень у четвер голова наглядової ради "Укртранснафти" приніс О.Лазорку копію цього протоколу, при цьому люди, які його супроводжували, вибили скло в дверях при вході в кабінет голови правління.

Після цього на місце подій приїхав І.Коломойський, міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин, в офісі з'являлися невідомі групи молодих людей у камуфляжній формі, протистояння тривало до глибокої ночі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА