09:47 12.05.2016

Кононенко знову став першим заступник лідера фракції БПП

2 хв читати
Кононенко знову став першим заступник лідера фракції БПП

Фракція "Блок Петра Порошенка" у четвер відновила на посаді першого заступника керівника цієї фракції Ігоря Кононенка.

"Сьогодні на своєму засіданні фракція партії "Блок Петра Порошенка" абсолютною більшістю голосів відновила народного депутата Ігоря Кононенка на посаді першого заступника голови фракції "Блок Петра Порошенка", - повідомляється на сайті партії "БПП "Солідарність".

Прес-секретар керівника фракції БПП Юрія Луценка Лариса Сарган виклала на своїй сторінці у Фейсбук фотокопію відповіді від Генеральної прокуратури України, в якій, зокрема, вказано, що твердження колишнього міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса про незаконний вплив на нього з боку народного депутата І.Кононенка "підтвердження не отримали".

У свою чергу народний депутат від фракції БПП Олександр Черненко розповів деталі сьогоднішнього засідання фракції агентству "Інтерфакс-Україна": "Прочитали листа від Генпрокуратури, в якому вказано, що є ознаки злочину в діях Пасішника (виконавчий директор НАК "Нафтогаз України", в.о. замголови правління цієї компанії Андрій Пасішник - ІФ) і факти спрямовані до суду, і в діях Кононенко злочинів не виявлено. На основі цього листа фракція вирішила відновити його (на посаді першого заступника керівника фракції БПП - ІФ)".

Як повідомлялося, 3 лютого поточного року на той час міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус заявив про рішення подати у відставку через відсутність підтримки та активну протидію проведеним його командою реформ. Міністр звинуватив народного депутата з фракції "Блок Петра Порошенка" І.Кононенка в блокуванні роботи МЕРТ.

У свою чергу І.Кононенко заявив, що йде з посади першого заступника керівника фракції "Блок Петра Порошенка" на період розслідування заяви А.Абромавичуса, а також запропонував йому разом пройти перевірку на детекторі брехні щодо озвучених звинувачень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА