10:07 30.08.2016

Ложкін сподівається, що після його відходу з посади голови АП усі його заступники збережуть свої посади

2 хв читати
Ложкін сподівається, що після його відходу з посади голови АП усі його заступники збережуть свої посади

Секретар Національної інвестиційної ради при президенті України, екс-голова Адміністрації президента Борис Ложкін сподівається на збереження новим головою Адміністрації президента України Ігорем Райніним нинішнього складу заступників.

"Ігор з усіма цими людьми працював, коли був заступником, і я сподіваюся, що ніяких таких змін не станеться. Взагалі Адміністрація президента працює в штатному режимі, і я не очікую якихось революційних змін", - сказав він в ефірі "5 каналу" в понеділок.

Б.Ложкін висловив сподівання, що І.Райніну вдасться налагодити ефективну співпрацю з першим заступником голови адміністрації Віталієм Ковальчуком.

Також він сподівається, що новий голова адміністрації продовжуватиме традиції відкритості та нового європейського підходу до управління.

"Ігор ефективний менеджер, і я сподіваюся, він розуміє цінність цих людей. Думаю, що він продовжуватиме з ними працювати", - додав Б.Ложкін.

Директор компанії персонального та стратегічного консалтингу Berta Communications, політолог Тарас Березовець також зазначив, що після відходу Б.Ложкіна кадрових перестановок в АП не буде.

"Сьогодні був запрошений до Адміністрації президента на зустріч із новим головою Ігорем Райніним. Борис Ложкін представив свого спадкоємця як "жорсткого менеджера". Як очікується, наразі ніяких кадрових перестановок усередині адміністрації не буде, пости збережуть усі заступники", - написав Т.Березовець на своїй сторінці у Facebook у понеділок.

Крім того, за його словами, після переходу голови Харківської облдержадміністрації І.Райніна на посаду керівника голови Адміністрації президента України виконувачем обов'язків голови Харківської ОДА стане його перший заступник Юлія Світлична.

"Проте дуже ймовірна серйозна ротація голів адміністрацій у регіонах. Сам Райнін справив враження дійсно жорсткого персонажа, багато тих, хто його недооцінює, можуть невдовзі розчаруватися", - зазначив Т.Березовець.

Як повідомлялося, 29 серпня 2016 року президент України Петро Порошенко повідомив, що призначив І.Райніна, який обіймав посаду голови Харківської ОДА, керівником Адміністрації президента України.

Б.Ложкін, який обіймав посаду голови АП із червня 2014 року, став радником і керівником Інвестиційної ради при президенті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА